Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Personeelsdiensten

Personeel nodig?
Onverwacht, structureel, voor een korte tijd maar soms ook weer lang? Art Support is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werven van ondersteunend personeel voor de theater- en evenementenbranche.
Art Support denkt graag met u mee en stelt uw wensen altijd centraal. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, via telefoon en beschikken over een actief bestand van meer dan 100 theatertechnici in geheel Nederland. 

Technisch ondersteunend, Administratief & Creatief
Ons bestand bestaat uit ervaren Allround-, AV-, en lichttechnici/operators, stagehands, decortimmerlieden, kleedsters, kap-/grimemedewerkers, productie-/festivalmedewerkers, en (vorkheftruck)chauffeurs.

Los maar toch vast!
Wij kunnen voor u een flexpool samenstellen van gekwalificeerde medewerkers, die de weg en regelgeving kennen binnen uw bedrijf, en op oproepbasis kunnen worden ingezet, zonder de nadelen & risico’s van vast personeel of freelancers. 

De voordelen op een rijtje!
- Bij ons betaalt u géén dure dagprijzen, maar gewoon per uur!
- Géén toeslagen in weekenden & avonden
- Géén extra kosten voor spoedaanvragen
- Eén verzamelfactuur voor alle gewerkte uren van oproepkrachten per week
- Vervanging van ingezette medewerker bij ziekte of afwezigheid
- Goede technische knowhow, door samenwerking met ons eigen Productiebureau
- Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar, via telefoon en beschikken over een actief agenda bestand van meer dan 100 theatertechnici in geheel Nederland

Art Support beschikt over een groot bestand en heeft voor elke budget de geschikte specialist. Maak vrijblijvend kennis met ons en laat u adviseren over de flexibele invulling van uw personeel.

Nu een aanvraag doen voor personeel