Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen

Sugar City Events

SugarCity | Verduisteringspanelen

Zomer 2015

Sugar City EventsSugar City Events  Sugar City Events

De oude suikerfabriek in Halfweg is het toonbeeld van industrieel erfgoed. De 21.000 m2 grote fabriekshal in SugarCity in Halfweg leent zich dankzij zijn rauwe, stoere, industriële karakter heel goed voor evenementen. 

Art Support vervaardigde verduisteringspanelen ten behoeve van de ramen van de Pulpperloods. Zo is het nu ook mogelijk bij daglicht evenementen te houden waarbij een donkere ruimte nodig is.

Daarnaast levert Art Support ondersteunend personeel voor op-/afbouw van evenementen op oproepbasis via verschillende verhuurbedrijven, zoals Showequipment Hilversum.

Wat hebben wij geleverd?