Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

Dutch Electronic Art Festival | DEAF

 

Dutch Electronic Art Festival (DEAF) is een interdisciplinaire biennale op het gebied van kunst, technologie en samenleving. Tijdens DEAF geven uitdagende kunstwerken nieuwe invalshoeken op actuele culturele, sociale en politieke vraagstukken.
Dutch Electronic Art Festival (DEAF) profileert kunst en cultuur als de motor voor maatschappelijke vernieuwing en presenteert naast best practice ook speculatieve visies op de samenleving.

Art Support was in 2012 & 2014 verantwoordelijk voor het technischontwerp en uitvoering van dit twee jaarlijks Rotterdams festival.

Dutch Electronic Art Festival | www.deaf.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning bij uw festival nodig?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.