Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

EYE Film Istituut Nederland

 

Het EYE Film Instituut Nederland is een centrum in Amsterdam gewijd aan cinematografie. Het gebouw staat tegenover het Centraal Station, aan de noordoever van het IJ, in de wijk Overhoeks (Amsterdam-Noord). Het gebouw is ontworpen door de Oostenrijkse architecten Roman Delugan en Elke Delugan-Meissl en werd begin 2012 geopend.

Het EYE heeft vier filmzalen en een tentoonstellingszaal van 1.200 m². Er is ruimte voor educatieve activiteiten, een filmlab, een winkel en een café-restaurant met terras. In de nabijheid van het instituut wordt een collectiecentrum gerealiseerd voor taken op het gebied van restauratie, conservering en onderzoek. Hierin worden tevens het centrale depot en de bibliotheek opgenomen.

Art Support bied in opdracht van productiebedrijf INDYvideo ondersteuning bij de op/afbouw van tentoonstellingen.

EYE Filmmuseum | www.eyefilm.nl


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook technici nodig voor uw museum of tentoonstelling?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook