Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties

Leidse Schouwburg | Stadsgehoorzaal

Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal. Een nieuwe naam, een vertrouwd geluid. Het is bijna niet voor te stellen dat de Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal samen al meer dan 500 jaar culturele historie in zich dragen.

De Leidse Schouwburg is gebouwd in 1705 op initiatief van acteur Jacob van Rijndorp en is daarmee het oudste theater van Nederland. Gevestigd aan de Oude Vest te Leiden, op de plek van een afgebrande bierbrouwerij, is het onafgebroken in gebruik geweest als theater.
De Stadsgehoorzaal is een concertgebouw aan de Breestraat in Leiden. De Stadsgehoorzaal is een concertgebouw aan de Breestraat in Leiden. Het gebouw omvat naast de gelijknamige hoofdzaal een nieuwe kleine zaal met een aparte entree aan de Aalmarkt, de Aalmarktzaal.

Art Support voorziet zowel de Leidse Schouwburg als de Stadsgehoorzaal Leiden van theatertechnici op oproepbasis.

Leidse Schouwburg - Stadsgehoorzaal | www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook theatertechnici nodig voor uw theater?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook