Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

Nationale Opera & Ballet

De Nationale Opera & Ballet (voorheen Het Muziektheater Amsterdam) heeft naast de vaste bespelers Het Nationale Ballet en De Nationale Opera een eigen gastprogrammering met gezelschappen en producties uit binnen- en buitenland. Het gebouw van de Nationale Opera & Ballet wordt in de volksmond ook wel STOPERA genoemd. Dit is een samenvoeging van Stadhuis & Opera.


Art Support voorziet de verschillende afdelingen het gehele jaar door van ondersteund personeel: ToneeldienstBelichtingsdienst, Facilitairedienst, Kostuumafdeling & Rekwisietendienst.

Krijg een indruk van de verschillende voorstelling door een project aan te klikken

Nationale Opera & Ballet | www.operaballet.nl


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ervaren theater personeel & stagehand voor uw opera?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.