Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein

Stadsschouwburg Amsterdam

De Stadsschouwburg Amsterdam is een theater in het hart van Amsterdam, op het Leidseplein. Het theater,gebouwd in 1894, heeft twee zalen: de barokke Grote Zaal en de nieuwe Rabozaal. De programmering is actueel en divers, met topgezelschappen uit binnen- en buitenland. Er is toneel, muziektheater, dans en jeugdtheater te zien. 

Toneelgroep Amsterdam is het huisgezelschap van de Stadsschouwburg. Daarnaast maakt ook het jonge productiehuis Urban Myth de schouwburg onveilig. Gezelschappen als Orkater, Het Toneel Speelt, het Noord Nederlands Toneel en Ro Theater zijn vaste gasten, naast de vele andere (inter)nationale gezelschappen die op onze podia te zien zijn.

Art Support bied de technische ploeg van de schouwburg ondersteuning op oproepbasis en werkt tevens samen met huisgezelschap Toneelgroep Amsterdam.

Stadsschouwburg Amsterdam | www.stadsschouwburgamsterdam.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook allround-technici en stagehands nodig in uw theater?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.