Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland

Het Nieuwe Instituut

Het Nieuwe Instituut - Rotterdam AV technici

Het Nieuwe Instituut in Rotterdam is een museum voor architectuur, design en e-cultuur, en een platform voor de creatieve industrie.
Er worden tentoonstellingen en debatten georganiseerd over de verschillende ontwerpdisciplines zoals grafisch ontwerp, productontwerp, games, mode, (interieur)architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur.

Art Support Uitzendorganisatie biedt het Nieuwe Instituut ondersteunend personeel op oproep basis in haar Auditorium. Daarnaast verzorgde ons productiebureau het technischontwerp voor Dutch Electronic Art Festival (DEAF) in de expo ruimte van het museum.

Het Nieuwe Instituut | www.hetnieuweinstituut.nl


  

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig in uw museum?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.

Volg ons via Facebook