Technische coördinatie en begeleiding van (buitenlandse-)producties op bijzondere locaties Publieksopstellingen, podiumbouw en aankleding voor presentaties & evenementen Ondersteuning aan de techniek van het grootste theatergezelschap van Nederland Technisch ontwerp & opbouw van de 1200 m2 Nieuwe Media speeltuin op het Westergasfabriek terrein Personele ondersteuning aan het Nationaal Opera & Balletgezelschap van Nederland Stagehands, orkestbodes, all-rounders, geluid en lichtechnici voor theater, pop- & concertzalen

Cinekid


Cinekid organiseert jaarlijks in de herfstvakantie het Cinekid Film-, Televisie- en Nieuwe Mediafestival voor de jeugd. Dit 10-daagse evenement in Amsterdam en door heel Nederland (30 locaties) omvat alle aspecten van de media industrie voor jong publiek en biedt naast kwalitatieve media ook workshops en masterclasses. 

Art Support is technisch-facilitairproducent van het Cinekid Festival en verzorgd sinds 2007 het technischontwerp en de uitvoering van twee locatiefilmzalen & het Medialab in de gebouwen van de Westergasfabriek. (Zuiveringshal-West, Machinegebouw, Openbare Verlichting)
Het Medialab is een 1200 m2 grote Nieuwe Media speeltuin waar kinderen kennis maken met de nieuwste spel-installaties, games, apps en tools.
Tevens verzorgd Art Support de techniek in de festival tent, bij de opening, Cinekid for Profesionals screeningclub & de Cinekid awardshow.

Klik op het project Cinekid Festival om een impressie van de afgelopen jaren te zien.

Cinekid | www.cinekid.nl

 


 

Bel nu met StagehandAmsterdam.com    

Ook ondersteuning nodig bij uw festival?
Wij staan 24/7 voor u klaar!

Bel +31(0)20 - 320 86 92 of e-mail naar uitzend@art-support.nl
DOWNLOAD nu onze online informatiefolder.